Menu

Geboren eind jaren negentig, maar muzikaal meer een kind van de jaren zestig en zeventig. Maak kennis met Nina Verharen, een jonge singer- songwriter met een ambitie om de wereld te veroveren met haar muziek. Van kinds af aan groeide ze op met artiesten varierend van Dusty Springfield tot The Beatles én bij het horen van deze laatste band was een nieuwe liefde geboren, want wie wordt nu niet door deze band geraakt?

Nadat haar vader haar voor het eerst gitaarles gaf, begon de passie om zelf muziek te maken langzaam te groeien, maar deze kwam pas écht tot leven toen Nina ook zélf erbij ging zingen. Hier kwamen de drie elementen samen om samen één geheel te worden. De liefde voor muziek, de kracht van gitaarspel als drager van de boodschap én de stem om het verhaal af te ronden. Door middel van covers én eigen nummers brengt Nina een performance die je even mee terug in de tijd neemt. Want van welke generatie je ook bent, muziek is én blijft tijdloos...

Nina speelde afgelopen jaren op tientallen plekken varierend van Gebouw-T en de Maagd tot grote evenementen als Beek Live, PopMonument en de Brabantse Wal Dag. Onlangs heeft ze haar debut EP "A Song I Don't Know" uitgebracht, deze is te beluisteren via de Spotify snelkoppeling! Momenteel werkt ze hard aan meer eigen muziek, studeert ze Muziekeducatie aan het Conservatorium én speelt ze solo op diverse podia. Nina boeken kan via het contactformulier. Op de agenda kan je haar optredens volgen en die uit het verleden bekijken. Op de muziekpagina kan je alvast een voorproefje van haar werk beluisteren.

Facebook  spotify  Youtube           

Log In or Register